Over

Over

A’DAM&Co. is een besloten members club gelegen op de 18e verdieping van de A’DAM Toren. De club ademt een sfeervolle & serene ambiance, & heeft een spectaculair dakterras met een ongeëvenaard 360° uitzicht over Amsterdam. Ondanks alle pracht & praal zijn het juist de leden die A’DAM&Co. vormgeven.

 

A’DAM&Co. is een community van nieuwsgierige & ingenieuze geesten uit Amsterdam & daar ver voorbij. Mensen met grote ideeën, & nog grotere karakters, die waarde hechten aan een stimulerende & ontspannen omgeving. Linker- & rechterhersenhelften met een passie voor verbinding. Of het nu gaat om het mixen van business & pleasure, dubstep & klassiek of sneakers & suits. Eigenlijk alle combinaties, behalve whisky & ijs natuurlijk.

 

De leden van A’DAM&Co. worden aangemoedigd om bij te dragen aan de programmering, in tegenstelling tot andere clubs. Ze zijn een ingrediënt in een cocktail van inspiratie, gespreksstof, vermaak & nog veel meer.  

 

COMITÉ

We hebben 27 innovatieve & creatieve denkers verzameld uit alle van hoeken van ondernemerschap. Onze commissie bestaat uit industrie dinosaurussen, circus clowns, zangers, Flippo-verzamelaars & content experts. De leden dragen met regelmaat bij aan ons programma & verbinden hun naam aan belangrijke A'DAM&Co. initiatieven, gericht op het verbeteren van de club. Ze delen overigens ook gratis knuffels uit.

 

 

Anne-Kaisa Faber (L'Oréal Nederland)

Annemarie van Gerrevink (PUP Creative Agency)

Boris Veldhuijzen van Zanten (The Next Web)

Claire Slootheer (Iconic Studios)

Dinesh Sonak (ADCN)

Elise Boers (Blonde Tigers)

Eric Traa (Rabobank Amsterdam)

Gabriel Ercicia (Goldsmith Agency)

Hussein Suleiman (Daily Paper) 

Ilco van der Linde (Dance4Life, Mandelahuisje, RESPECT)

Jamai Loman (musician, presenter)

Jet Maarse (Event stylist)

Jonathan Croes (Creative Consultant, Croes PR)

Josje van Hagen (Showpony)

Karin Amatmoekrim (Prometheus Books)

Kim Kennedie (De Bijenkorf)

Marijn Korver (&Samhoud Media)

Mathys van Abbe (Tÿsrday, Moby Pictures, Kinder Donations)

Maurice Seleky (Novel Creative Consultancy)

Morris Nieuwenhuis (Neuhaus PR)

Patricia Matters (Entertainment Matters)

Rosa van Wissen (Models at Work Ibiza)

Ruben Nieuwenhuis (StartupAmsterdam)

Sanne Vogel (actress, writer)

Sam Feldt (DJ)

Shamiro van der Geld (Nachtburgemeester)

Willa Stoutenbeek (W.Green)

.
.
.
.
.

 

OPENINGSTIJDEN

Over het algemeen is A’DAM&Co. geopend van vrijdag tot zondag. Op zondag is de club gesloten zodat leden gebruik kunnen maken van de verdieping, voor besloten evenementen & vieringen. De club is altijd gesloten op Kerstdagen, Koningsdag, Moederdag, Pasen, Tweede Pinksterdag of als Slash even langswipt.

  

Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 01:00 

Zaterdag: 12:00 tot 01:00

Zondag: gesloten

 

Let op: A'DAM&Co. kan te allen tijde gebruik maken van haar 24-uursvergunning om de bovenstaande tijden op te rekken – dus vergeet niet de parkeermeter & de babysitter bij te vullen.

 

 

CONTACT

Overhoeksplein 3, 1031 KS Amsterdam

Telefoon: +31 (0) 20 237 6312

of e-mail: info@adamandco.nl 

voor reserveringen: reservations@adamandco.nl

 

 

TEAM

 

Amber

General manager & lefgozer tot & met

 

Amber wilde rockster worden, maar bleef na een tour in de verbouwingsperiode plakken op de 18e verdieping. Tot op de dag vandaag blijft ze zich vergapen aan het uitzicht. Leidt de club graag in (in)stabiele banen. Gekneed bij de Hogere Hotelschool, maar gevormd door goede wijn & zonnige festivals. Zwaaide ooit naar haar collega’s op de 8e verdieping, vanuit de bak van de glazenwasser.

 

Te bereiken voor: input programmering & beleid & dagelijkse gang van zaken.

 

 

 

Joep

Operations manager & perfecte schoonzoon

 

Optimist & gastheer in hart & nieren, schoof al aan tijdens het ‘tijdelijke Toren tijdperk’. Schijnt bij het éénjarig bestaan hand in hand op de groene bank te hebben gedanst met vreemden. Denkt graag in oplossingen & in cocktails, het liefste tegelijkertijd. Is trots op A’DAM&Co. als ontmoetingsplek. Bespeelt geen instrumenten, maar beklom wel de Rinjani vulkaan in Lombok. Op teenslippers.

 

Te bereiken voor: clubvoorzieningen & reserveringen & horeca.

 

 

 

Jessica

Head of memberships & manische jurkenverzamelaar

 

Geen geheim te bespeuren, Jessica is een open boek waar je oneindig doorheen kunt bladeren. Studeerde Bedrijfskunde met een hoofdletter B. Had haar zinnen gezet op een functie bij A’DAM&Co. & kreeg het nog voor elkaar ook. Brengt graag bijzondere mensen samen & springt met haar outfits om alsof het wachtwoorden zijn: met veel verrassende karakters.

 

Te bereiken voor: lidmaatschappen & sponsoring & aandragen nieuwe leden.

 

 

  

Lara

Hoofd communicatie & Spaanssprekend wonderkind

 

Won de Toren voor zich met een prachtige brief. Komt dankzij haar nieuwsgierigheid in zowel bizarre als interessante situaties terecht, maar zorgt altijd voor een zachte landing. A’DAM&Co.’s privépiloot in de communicatie cockpit. Zou de titel ‘Master’ mogen gebruiken, maar geeft de voorkeur aan ‘Laar’. Heeft een muy caliente accent aan haar tijd in Spanje over gehouden.

 

Te bereiken voor: social media & marketing & communicatie.

 

Foto's: Kirsten van Santen