Contact

Contact

ADAM&Co., Overhoeksplein 3, 1031 KS Amsterdam. 

Telefoon: +31 (02) ??? ???? / +31 (02) ??? ???? /

of email: lillian@adamandco.nl & amber@adamandco.nl

 

OPENINGSTIJDEN 

Over het algemeen is ADAM&Co. open van vrijdag tot zondag. Op zaterdag is de club gesloten zodat mensen gebruik kunnen maken van de verdieping voor besloten evenementen en vieringen. De club is altijd gesloten op Moederdag of als Slash even langs komt. 

 

Maandag tot en met: 09:00 tot 01:00

Donderdag & 09:00 tot 03:00

 

Waarschuwing: ADAM&Co. kan altijd gebruik maken van zijn 24-uursvergunning om deze tijden op te rekken  dus vergeet niet de parkeermeter en de babysitter aan te vullen. 

 

OPENINGSTIJDEN

Over het algemeen is A’DAM&Co. geopend van vrijdag tot zondag. Op zondag is de club gesloten zodat leden gebruik kunnen maken van de verdieping, voor besloten evenementen & vieringen. De club is altijd gesloten op Kerstdagen, Koningsdag, Moederdag, Pasen, Tweede Pinksterdag of als Slash even langswipt.

  

Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 01:00 

Zaterdag: 12:00 tot 01:00

Zondag: gesloten

 

Let op: A'DAM&Co. kan te allen tijde gebruik maken van haar 24-uursvergunning om de bovenstaande tijden op te rekken – dus vergeet niet de parkeermeter & de babysitter bij te vullen.

 

 

CONTACT

Overhoeksplein 3, 1031 KS Amsterdam

Telefoon: +31 (0) 20 237 6312

of e-mail: info@adamandco.nl 

voor reserveringen: reservations@adamandco.nl

 

 

TEAM

 

Amber

General manager & lefgozer tot & met

 

Amber wilde rockster worden, maar bleef na een tour in de verbouwingsperiode plakken op de 18e verdieping. Tot op de dag vandaag blijft ze zich vergapen aan het uitzicht. Leidt de club graag in (in)stabiele banen. Gekneed bij de Hogere Hotelschool, maar gevormd door goede wijn & zonnige festivals. Zwaaide ooit naar haar collega’s op de 8e verdieping, vanuit de bak van de glazenwasser.

 

Te bereiken voor: input programmering & beleid & dagelijkse gang van zaken.

 

 

 

Joep

Operations manager & perfecte schoonzoon

 

Optimist & gastheer in hart & nieren, schoof al aan tijdens het ‘tijdelijke Toren tijdperk’. Schijnt bij het éénjarig bestaan hand in hand op de groene bank te hebben gedanst met vreemden. Denkt graag in oplossingen & in cocktails, het liefste tegelijkertijd. Is trots op A’DAM&Co. als ontmoetingsplek. Bespeelt geen instrumenten, maar beklom wel de Rinjani vulkaan in Lombok. Op teenslippers.

 

Te bereiken voor: clubvoorzieningen & reserveringen & horeca.

 

 

 

Jessica

Head of memberships & manische jurkenverzamelaar

 

Geen geheim te bespeuren, Jessica is een open boek waar je oneindig doorheen kunt bladeren. Studeerde Bedrijfskunde met een hoofdletter B. Had haar zinnen gezet op een functie bij A’DAM&Co. & kreeg het nog voor elkaar ook. Brengt graag bijzondere mensen samen & springt met haar outfits om alsof het wachtwoorden zijn: met veel verrassende karakters.

 

Te bereiken voor: lidmaatschappen & sponsoring & aandragen nieuwe leden.

 

 

  

Lara

Hoofd communicatie & Spaanssprekend wonderkind

 

Won de Toren voor zich met een prachtige brief. Komt dankzij haar nieuwsgierigheid in zowel bizarre als interessante situaties terecht, maar zorgt altijd voor een zachte landing. A’DAM&Co.’s privépiloot in de communicatie cockpit. Zou de titel ‘Master’ mogen gebruiken, maar geeft de voorkeur aan ‘Laar’. Heeft een muy caliente accent aan haar tijd in Spanje over gehouden.

 

Te bereiken voor: social media & marketing & communicatie.

 

Foto's: Kirsten van Santen